Hiji Pikeun Sarerea

Jumat, 08 Februari 2013

HIJI PIKEUN SAREREA
(HYMNE SUMEDANG HURIP NGAJADI)

Ciptaan : Wa Idoen

Hiji teh pituduh gusti
Hiji tekad keur ngabakti
Ka Sumedang kuring mulang
Seba asih tur Pangarti

Hiji teh ngancikna diri
Hiji mangsa keur kiwari
Reujeung dulur nu salembur
Hijikeun Tekad Jeung Niat

Reff :

Hiji Rasa
Hiji Lengkah
Hiji Pikeun Sarererea
Rempug Jukung babarengan
Hirup Nepi Ka Huripna

Hiji Rasa
Hiji Lengkah
Ngaheunyeuk Dayeuh Tur Lembur
Sumedang Hurip Ngajadi
SHARE THIS :

0 komentar:

Posting Komentar