Didi Djamhir dan Ridwan Solichin Mengucapkan Selamat Tahun Baru 2013

Senin, 31 Desember 2012

Wilujeng Tepang Taun 2013 Kanggo Urang Sumedang, Mugi ditaun 2013 rencana urang sareng sadayana harapan urang tiasa ngawujud,,,Amin (D1D1-R1DWAN)
SHARE THIS :

0 komentar:

Posting Komentar